Culoarea anului 2019: Living Coral sau Corai viu

Bine v-am regasit!

A fost un an 2018 intens pentru toata lumea, iar acum ne pregatim sa infruntam un 2019 plin de provocari si planuri marete si nelipsit de dorinte. Intr-o asa agitatie si evenimente care incita la ura si dezbinare, expertii institutului Pantone au hotarat sa aleaga o culoare calda si ocrotitoare. Perfecta pentru vremurile pe care le traim.

Celebrul institut Pantone dixit:culoarea anului 2019 – LIVING CORAL”. Care este mai precis nuanta corai cu irizatii aurii ( Pantone16-1546) sau mai pe romaneste, corai viu. Coraiul simbolizeaza nevoia oamenilor de optimism si fericire.

sursa foto

Pantone face cercetari amanuntite ca sa afle care este culoarea preferata peste tot în lume. “Incepem cu un an inainte. Calatorim in intreaga lume si vorbim cu oamenii. Ne uitam la exponate si filme de arta si desigur la moda. Vedem o directie… ” – Leatrice Eiseman, directorul executiv al Institutului Pantone Color. 

Asadar, de la oja de unghii pana la marile proiecte din industria modei sau a designului de interior sa ne asteptam ca living coral sa ne inunde irisul.

Evident, industria de wedding planning se va alinia la acest trend de culoare – de la aranjamentele florale, pana la decoratiuni, torturi si rochii pentru domnisoarele de onoare.

Hai sa vedem o selectie pe care am ales-o special pentru miresele anului 2019!

TORT NUNTA

tort nunta
sursa foto

NUMAR MASA

Numar masa
sursa foto

numar masa

                 sursa foto

ARCADA FLORI

arcada florisursa foto
sursa foto

MENIU NUNTA

sursa foto

 CENTREPIECE

centrepiece

                                  sursa foto

ARANJAMENT MASA

aranjament masa

                                                                        sursa foto

                  sursa foto

ROCHIE DE MIREASA

sursa foto

ROCHII DOMNISOARE DE ONOARE

 sursa foto

DETALII COSTUM GINERE

sursa foto

COCKTAIL NUNTA

sursa foto

INVITATII NUNTA

sursa foto

 

WEDDING DAY GFT 

sursa foto

P.S. Nu e musai sa folosesti corai viu ca nuanta dominatoare. Poti sa alegi doar o serie de elemente care sa reflecte aceasta culoare, evitand ca nunta ta sa fie trasa la indigo cu alte nunti. Asadar spor la treaba!

 

Total
756
Shares